Dr. Dre prvo je bio nezainteresiran za GTA, a onda se sve promijenilo

Foto: Press

POZNATI producent i reper Dr. Dre, koji se pojavljuje kao autor glazbe i jedan od likova u ekspanziji petog dijela hit igre GTA, The Contract, isprva nije bio zainteresiran za Rockstarovu igru.

DJ Pooh, producent i jedan od voditelja na radiostanici West Coast Classics (koja se pojavljuje u igri), za BET je otkrio kako je Dre reagirao: "Na početku je samo rekao da ne želi. No, to je normalan odgovor za Drea. Nije želio sudjelovati jer nije gamer. Nije igrao ni jednu od tih igara. Ne radi se o tome da ih ne voli, jednostavno ih nije igrao. Rekao mi je da ne radi stvari za klince."

No, Pooh mu je nakon toga objasnio o čemu se radi i donio mu kopiju igre. I upalilo je jer Dre je nakon toga stupio u kontakt s ekipom iz Rockstara.

"Bio je oduševljen. Nije imao pojma da je moguće raditi sve te stvari u igri i da postoji toliko slojeva igre. Rekao mi je: 'Ovo sranje je fenomenalno.'"

DLC The Contact pojavio se u prosincu prošle godine, a Pooh je očito bio itekako bitan za to da se Dre pojavi u igri, na čemu mu je zahvalio i suosnivač Rockstara Sam Houser.

Osim toga, Rockstar je potvrdio da rade na šestom dijelu igre.