GTA 6 uvodi ženskog lika kao glavnog igrača, imat će i partnera

Foto: Press

GRAND Theft Auto 6 uvest će novog ženskog lika koji će igračima biti ponuđen kao opcija za protagonista u obavljanju misija, piše u izvješću koje je prenio portal Bloomberg.

Izvješće, koje se primarno fokusira na poboljšanja unutar igre, navodi da će Rockstarova sljedeća igra, Grand Theft Auto 6, prvi put uključivati ženskog protagonista.

Međutim, prema Kotakuu, to nije slučaj. Prva GTA igra koja je omogućila da igrate kao žena zapravo je bio originalni GTA, objavljen davne 1997. godine na PC-ju i PlayStationu.

Ta je igra nudila popis likova koje možete igrati, koji nije uključivao samo jednu, već četiri različite žene: Divine, Mikki, Katie i Ulriku.

Ženski lik imat će partnera

Prema izvješću Bloomberga, ženski protagonist kojim će se moći igrati u GTA-u 6 bit će Latina i imat će partnera u stilu Bonnie i Clydea. Izvješće ne precizira spol ovog drugog lika ni hoće li se tim likom također moći igrati.

Nadalje, izvješće tvrdi da će GTA 6 biti objavljen na način sličan onom za igre uživo kao što je Destiny, pri čemu Rockstar planira "kontinuirano ažurirati igru tijekom vremena, redovito dodajući nove misije i gradove"

Međutim, čak i u smanjenom obliku, GTA 6 će imati "više unutarnjih lokacija od prethodnih Grand Theft Auto igara."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.