Brzopleti su: Horoskopski znakovi koji nikad ne razmišljaju logički

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U svijetu astrologije svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine koje ih čine posebnima. No kad je riječ o brzopletosti i nelogičnom razmišljanju, postoje neki znakovi koji jednostavno ne mogu pobjeći od svoje impulzivnosti. Ovi znakovi uvijek jure u akciju bez previše razmišljanja o posljedicama.

Ovan

Ako tražite kralja ili kraljicu brzopletosti, ne morate tražiti dalje od Ovna. Uvijek su spremni skočiti u novu avanturu, često bez razmišljanja o mogućim opasnostima ili posljedicama. Njihov moto bi mogao biti "sad ili nikad", što ih često dovodi do nevjerojatnih iskustava, ali i brojnih nezgoda.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvojakosti, a to se manifestira i u njihovoj brzopletosti. Često djeluju prije nego što razmisle. Njihova znatiželja tjera ih da isprobavaju nove stvari i ulaze u situacije koje nisu uvijek dobro promišljene. Njihov um radi brzinom svjetlosti, ali, nažalost, to ne znači da uvijek donose najlogičnije odluke.

Strijelac

Strijelac je znak koji je rođen za avanturu. Strijelci često slijede svoje srce, bez razmišljanja o posljedicama. Oni su vječni optimisti koji vjeruju da će sve ispasti kako treba pa se često upuštaju u spontane avanture koje ponekad završavaju neočekivano. Njihov moto je "živi u trenutku", što ih čini izuzetno zabavnim društvom, ali i pomalo nepredvidivim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.