Četiri horoskopska znaka koja bi se ove jeseni mogla zaručiti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U TREĆEM smo tjednu jeseni, periodu tranzicije između toplijeg i hladnog vremena. Lišće na stablima poprima znakovitu smeđu boju te služi kao odličan ambijent za važne događaje, kao što su recimo zaruke. Upravo će ova četiri znaka iskoristiti jesensku atmosferu kako bi se zaručili.

Rak

Rakovi su poznati kao znakovi koji cijene obitelj i dom. Ove jeseni, mnogi Rakovi osjetit će potrebu za dubljom povezanošću i stabilnošću, što će ih dovesti do zaruka. Emotivna narav i iskrena želja za obiteljskim životom bit će njihov glavni pokretač.

Vaga

Kako jesen napreduje, Vage će biti pod utjecajem Venere, planeta ljubavi. To će dodatno pojačati njihovu romantičnu stranu i mnogi ljudi će se odlučiti na korak koji će ih dovesti bliže osobi koju vole - zarukama.

Strijelac

Strijelci često vole avanturu i uzbuđenje, ali ova im jesen donosi potrebu za dubljom povezanošću s boljom polovicom. Mnogi će shvatiti da je prava avantura pronaći nekoga s kim mogu dijeliti sve svoje snove i želje.

Ribe

Po prirodi sanjari i romantičari, Ribe će ove jeseni osjetiti snažnu povezanost sa svojim partnerom. Previđanja zvijezda govore kako će mnoge Ribe osjetiti potrebu za trajnom obvezom prema osobi koju vole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.