Dosta im je romantike: Ovi horoskopski znakovi mrze romantične komedije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK se većina nas često opušta uz klasične filmske priče o ljubavi, ima onih znakova kojima je dosta te sladunjavosti i romantičnih ispraznosti. Ovo je pet horoskopskih znakova koji mrze romantične komedije.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj ambiciji i strasti prema uspjehu. Zbog toga, sjedenje ispred ekrana i gledanje glavnih likova kako se bezbrižno zaljubljuju nije njihova ideja zabave. Radije bi izašli i radili na ostvarenju svojih vlastitih ciljeva, nego gubili vrijeme na ljubavne pustolovine drugih.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i uvijek željni novih iskustava. Romantične komedije često slijede isti predvidljivi obrazac, a to je nešto što Blizanci jednostavno ne mogu podnijeti. Za njih je svaki dan prilika za otkrivanje nečeg novog, pa radije biraju avanturističke filmove.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj dubokoj emocionalnosti, ali to ne znači da vole gledati suvišne emocije na ekranu. Romantične komedije ih često iritiraju jer smatraju da su previše površne i nerealne. Radije biraju filmove koji istražuju dublje teme ljudske psihe.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti i ljubavi prema nekonvencionalnim idejama. Zato ih klasični ljubavni zapleti jednostavno ne privlače. Radije biraju filmove koji istražuju futurističke ili znanstveno-fantastične svjetove, nego priče o običnoj ljubavi.

Jarac

Jarci su radnici i često su posvećeni svojoj karijeri. Romantične komedije često prikazuju ljude koji ostavljaju sve zbog ljubavi, što Jarce može frustrirati. Oni radije biraju filmove koji prikazuju uspješne i ambiciozne pojedince.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.