Evo koja će tri znaka ovog tjedna najviše pratiti sreća

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NA POČETKU novog tjedna donosimo popis znakova koji će imati najviše sreće. Neki će doživjeti ljubav, neki će se odlično provoditi, a neke očekuju povoljne okolnosti na financijskom planu. Doznajte spadate li među sretnike kojima će zvijezde ovog tjedna biti naklonjene.

Djevice

Planetarne vibracije donose im ljubavne darove. Parovi će probuditi romantiku, a samci ostvariti novi flert. Osim što će im ići u ljubavi, osmjehnut će im se sreća na financijskom planu. Ako su u zadnje vrijeme bili u stisci s novcem, na pomolu su promjene. Neki će više zarađivati na trenutnom poslu, dok će neki pronaći dodatni izvor prihoda kroz honorarni rad ili pružanje intelektualnih usluga.

Bikovi

Pred njima je tjedan velikih promjena i novih početaka. Ne trebaju se bojati ostaviti iza sebe odnose i situacije koji ih više ne čine sretnima. Zvijezde će im podariti dovoljno hrabrosti i odlučnosti da sprovedu u djelo ono što zamisle. Na intimnom planu krajem tjedna moguća su iznenađenja. Vikend im donosi priliku da se sjajno zabave i upoznaju osobu koja će im zaokupiti misli.

Škorpioni

Škorpioni će se ovog tjedna najbolje provoditi od svih znakova. Neće biti događaja ili okupljanja koje neće uljepšati svojim prisustvom, a svojim će zabavljačkim vještinama svugdje podizati atmosferu. Ići će im i na planu emocija, a vikend im donosi susret koji će mnogo obećavati. Novčane prilike trebale bi se poboljšati krajem tjedna.