Evo kojeg biste superheroja utjelovili ovisno o svom horoskopskom znaku

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVIJETU horoskopa, gdje svaki znak zodijaka nosi posebne moći i karakteristike, nije teško zamisliti kako bi svaki od njih mogao nositi plašt superheroja. Od vatrenih Ovnova do mističnih Riba, nebeski znakovi su kao stvoreni za paralelni svemir u kojem svatko od nas može biti heroj vlastite priče. Evo koji alter ego bi pasao svakom horoskopskom znaku prema njegovim karakteristikama.

Ovan - Thor

Kao prvi znak zodijaka, Ovnovi su rođeni vođe, puni energije i hrabrosti. Tko bi drugi bolje predstavljao njihovu silovitu snagu i neustrašivost nego moćni Thor? S Mjölnirom u ruci, Ovnovi su spremni za borbu protiv bilo kakve nepravde.

Bik - Hulk

Bikovi su poznati po svojoj snazi, upornosti i ponekad eksplozivnom temperamentu kada su stvarno izazvani. Ne postoji bolji superheroj koji bi prenio Bikovu neuništivu energiju kao Hulk. No baš poput ovog zelenog giganta, i Bikovi znaju cijeniti mirne trenutke u svojem vrtu.

Blizanci - Deadpool

Komunikativni i brzi na jeziku, Blizanci su kao stvoreni za Deadpoola. Svojom duhovitošću i sposobnošću uvijek pronađu izlaz iz bilo koje situacije. Ne čudi stoga što Blizanci i Deadpool dijele ljubav prema druženju i avanturama.

Rak - Kapetan America

Emocionalni i zaštitnički nastrojeni Rakovi su srce zodijaka. Kapetan America, sa svojim idealizmom i brigom za druge, odličan je odabir za ovaj znak koji cijeni obitelj i domovinu iznad svega.

Lav - Iron Man

Karizmatični i rođeni da budu u centru pažnje, Lavovi bi se savršeno snašli u oklopu Iron Mana. Poput Tonyja Starka, oni su kreativni i uvijek spremni pokazati svoje sjajne strane, a uz to imaju srce koje je snažno i puno ljubavi.

Djevica - Batman

Analitički um Djevice i njezin perfekcionizam čine je idealnom za ulogu Batmana. Uvijek spremne za rješavanje problema s promišljenim pristupom, Djevice bi poput Viteza tame vješto balansirale između dvostrukog života heroja i civila.

Vaga - Wonder Woman

Vage teže harmoniji i pravdi, baš kao i Amazonka Diana Prince. Njihova prirodna ljepota i šarm, uz snažan osjećaj za pravdu, čine ih savršenim kandidatom za ulogu Wonder Woman.

Škorpion - Black Widow

Misteriozni i intenzivni, Škorpioni su majstori strategije i preživljavanja. Natasha Romanoff, odnosno Black Widow, svojom tajanstvenošću i smrtonosnim vještinama odražava Škorpionove sposobnosti da uvijek ostanu nekoliko koraka ispred svojih protivnika.

Strijelac - Star-Lord

Strijelci su istinski istraživači, uvijek u potrazi za novim horizontima. Njih najbolje predstavlja Star-Lord. On također dijeli ljubav prema avanturi, a posebno istraživanju dalekih galaksija.

Jarac - Black Panther

Jarci su ambiciozni, odlučni i odgovorni. Kralj T'Challa, poznatiji kao Black Panther, svojim kraljevskim dostojanstvom i posvećenošću vlastitom narodu utjelovljuje Jarčevu volju za postizanjem ciljeva i očuvanjem reda.

Vodenjak - Doctor Strange

Inovativni i originalni, Vodenjaci su uvijek korak ispred svog vremena, što ih čini savršenim za ulogu Doctora Strangea. S ljubavlju prema znanju i alternativnim dimenzijama, Vodenjaci su kao stvoreni za istraživanje misterija multiverzuma.

Ribe - Aquaman

Svojim intuitivnim i empatičnim duhom Ribe su u srcu povezane s vodenim svijetom, što ih čini idealnim za ulogu Aquamana. Njihova sposobnost da osjete i razumiju dublje emocije rezonira s kraljevskim atributima ovog vladara mora i oceana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.