Horoskopski znakovi koji će se naljutiti i zbog najmanje sitnice

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI horoskopski znakovi poznati su po svom mirnom i staloženom ponašanju, dok je kod drugih to potpuna suprotnost. Ljudi rođeni u znaku Ovna, Raka i Lava poznati su kao oni koji imaju najkraći fitilj i naljute se i zbog najmanje sitnice. Kada se to dogodi, najbolje je skloniti im se s puta.

Bilo da do njihove ljutnje dolazi zbog prolivene kave, oduzetog parkirnog mjesta ili su jednostavno "ustali" na krivu nogu, oni ne mogu suzdržati emocije kada se naljute. U nastavku otkrivamo zašto su baš oni znakovi koji se ljute zbog svega.

Ovan

Kod Ovnova, kada nešto nije po njihovom ili kada stvari krenu naopako, oni se lako naljute, a posljedice njihove vike mogu se čuti i nekoliko ulica dalje. Nevjerojatno su impulzivni, a njihova reakcija na frustraciju ili stres je brza i često pretjerana. Ne razmišljaju previše prije nego što djeluju, pa kad ih nešto naljuti, odmah eksplodiraju.

Svaku situaciju doživljavaju kao bitku koju moraju dobiti, pa kada stvari ne idu po njihovu planu, ljute se. Strast prema pobjedi tjera ih da burno reagiraju na sve što vide kao prepreku. Žele da se stvari dogode brzo i učinkovito. Ako moraju čekati ili ako nešto ne ide prema njihovim očekivanjima, ljutnja je neizbježna.

Rak

Ljutnja Rakova dolazi iz mjesta povrijeđenih osjećaja. Iako na prvi pogled mogu izgledati mirno, Rakovi imaju sklonost prema naglim promjenama raspoloženja, a kada ih nešto povrijedi, njihova reakcija može biti jednako snažna kao i njihove emocije. Najmanja sitnica može ih duboko pogoditi, pogotovo ako se osjećaju neshvaćenima ili ignoriranima. Kada se to dogodi, ljutnja im služi kao obrambeni mehanizam.

Poznati su po svojim promjenama raspoloženja. Jednog trenutka mogu biti mirni i sretni, a već sljedećeg ljuti i povrijeđeni. Njihove su emocije poput plime i oseke, uvijek u pokretu i teško predvidive. Ako osjete da je netko ugrozio njihovu sigurnost ili sigurnost njihovih voljenih, lako će se naljutiti.

Lav

Lavovi se mogu naljutiti zbog najmanje sitnice, pogotovo ako osjete da ih netko ne poštuje ili omalovažava. Imaju snažan ego i ponos. Kada osjete da im netko ugrožava ponos ili ih ne tretira s poštovanjem koje zaslužuju, njihova ljutnja eksplodira. Jednostavno ne podnose biti zanemareni ili omalovaženi.

Kada se osjećaju ignoriranima ili nedovoljno cijenjenima, njihova reakcija može biti brza i burna. Njihova ljutnja često proizlazi iz straha da nisu dobili dovoljno pažnje ili pohvala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.