Horoskopski znakovi koji ne bi trebali ići zajedno na ljetovanje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJETOVANJE može biti čaroban bijeg od stvarnosti, ali ako pogrešni parovi zajedno krenu na put, čarolija se brzo može pretvoriti u noćnu moru. Za one koji vjeruju u zvijezde, evo triju horoskopskih parova koji bi trebali dvaput razmisliti prije nego što spakiraju kofere i zajedno krenu na ljetovanje.

Ovan i Rak

Ovnovi su poznati po svojoj neovisnosti i želji za avanturom. Kada Ovan krene na ljetovanje, očekujte planinarenje, surfanje i istraživanje svakog kutka destinacije. S druge strane, Rakovi su opušteni tipovi koji preferiraju mirne večere uz obalu, šetnje po plaži i duge razgovore pod zvijezdama.

Kada se Ovan i Rak nađu zajedno na odmoru, često dolazi do sukoba interesa. Dok Ovan želi stalno biti u pokretu, Rak žudi za opuštanjem i intimnim trenucima. Rezultat? Frustracija i osjećaj neispunjenosti za oboje.

Blizanci i Škorpion

Blizanci su društveni leptiri, uvijek spremni na zabavu, upoznavanje novih ljudi i istraživanje noćnog života. Vole promjene i prilagodljivi su svakoj situaciji. S druge strane, Škorpioni su intenzivni, strastveni i ponekad ljubomorni.

Na ljetovanju Blizanci će htjeti obilaziti klubove i sudjelovati u svakoj aktivnosti, dok će Škorpion radije provoditi vrijeme u intimnijem okruženju i često će se osjećati zapostavljeno zbog Blizančevog društvenog života. Ovaj sukob može dovesti do ljubomornih scena i napetosti koja kvari svaku priliku za opuštanje.

Lav i Jarac

Lavovi vole biti u centru pažnje te uživaju u luksuzu i udobnosti. Njihovo ljetovanje mora biti glamurozno, s najboljim hotelima, restoranima i VIP tretmanom. Jarčevi, s druge strane, su praktični, štedljivi i vole planirati svaki detalj unaprijed.

Dok Lav sanjari o raskošnim večerama i koktelima uz bazen, Jarac će se radije odlučiti za skromniji smještaj i obroke iz lokalnih trgovina. Njihovi različiti pristupi financijama i zabavi mogu brzo dovesti do svađa i nesporazuma te ostaviti oboje nezadovoljnima i bez željenog odmora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.