Horoskopski znakovi koji su uvijek nervozni prije odlaska na put

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PUTOVANJA su za mnoge uzbudljiva avantura, prilika za otkrivanje novih mjesta i kultura. No, neki horoskopski znakovi ne mogu izbjeći nervozu koja ih obuzima prije svakog putovanja. Bez obzira na to koliko su iskusni putnici, njihova briga i stres uvijek su prisutni. Ako ste se ikada pitali o kojim je horoskopskim znakovima riječ, otkrivamo ih u nastavku.

Djevica

Djevice uvijek žele da sve bude savršeno isplanirano i pod kontrolom. Prije svakog putovanja suočavaju se s beskrajnim popisima zadataka, planovima i mogućim scenarijima. Nevjerojatno su pažljive i žele osigurati da ništa ne bude prepušteno slučaju. Njihova sklonost prema detaljima znači da će provjeravati itinerar nekoliko puta, osiguravati da su sve potrebne stvari spakirane i provjeravati vremensku prognozu za svaki dan putovanja. Briga o savršenstvu može ih često dovesti do nervoze jer se boje da će nešto poći po zlu.

Rak

Rakovi se teško odvajaju od svoje zone komfora i sigurnosti doma, pa je svako putovanje za njih veliki izazov. Često postaju nervozni prije odlaska na putovanje jer brinu o tome kako će se nositi s nepoznatim situacijama i udaljenosti od svojih voljenih. Vrlo su zaštitnički nastrojeni i često brinu o tome hoće li svi biti sigurni i hoće li sve ići po planu.

Njihova sklonost prema emotivnim vezama znači da će provesti puno vremena razmišljajući o tome kako će se osjećati daleko od doma. Iako su putovanja za njih prilika za rast, Rakovi će uvijek osjećati nervozu zbog udaljavanja od svoje sigurnosti.

Vaga

Vage postaju nervozne prije putovanja jer žele osigurati da sve bude savršeno organizirano i da svi budu sretni. One su prirodni diplomati i brinu se o tome kako će svi članovi putovanja biti zadovoljni. Jako su društvene i žele osigurati da svi uživaju u putovanju. Njihova sklonost prema ravnoteži znači da će provesti puno vremena planirajući aktivnosti koje će odgovarati svima, brinući se o detaljima kako bi se izbjegli sukobi i nesporazumi. Njihova želja za harmonijom može ih dovesti do nervoze, jer se boje da neće uspjeti zadovoljiti sve članove putovanja.

Jarac

Ljudi rođeni u znaku Jarca često postaju nervozni prije putovanja jer žele osigurati da je sve savršeno isplanirano i da nema mjesta za greške. Jarci su nevjerojatno odgovorni i žele biti sigurni da su sve pripreme obavljene kako treba. Poznati su po svojoj sposobnosti da preuzmu odgovornost i organiziraju sve do najsitnijih detalja. Sklonost prema strukturi i planiranju znači da će provesti puno vremena osiguravajući da su svi dokumenti spremni, da su rezervacije potvrđene i da je sve pod kontrolom. Njihova odgovornost može ih dovesti do nervoze, jer se boje da će nešto poći po zlu i da neće moći ispuniti svoja očekivanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.