Ispunit će si veliku želju: Tri znaka koja će u 2024. napraviti dugo željenu tetovažu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZA NEKE znakove zodijaka ova će godina biti posebno dobra jer će konačno napraviti tetovažu o kojoj jako dugo razmišljaju. Ovo će biti godina kada će postati hrabri i prestati misliti o tome hoće li se motiv svidjeti ljudima oko njih. Najvažnije im je da usreće sebe i na svoje tijelo dodaju malo umjetničko djelo. Evo o kojim horoskopskim znakovima je riječ.

Rak

Rakovi će se odlučiti napraviti tetovažu koja za njih ima osobno značenje. Ove godine Rakovi će konačno biti hrabri i spremni podijeliti svoje emocije kroz tetovažu na tijelu. Za izradu tetovaže motivira ih želja da se povežu s vlastitim emocijama i prošlim iskustvima. 

Rakovi će vjerojatno odabrati mjesto na kojem će njihova tetovaža biti bliska njihovom srcu i emocijama. To može uključivati područje oko prsa ili ramena.

Škorpion

Škorpioni su misteriozni i strastveni, a upravo ih privlače tetovaže s takvim motivima. Svojom tetovažom žele pokazati strast i snagu svima oko sebe te dati napraviti pravo umjetničko djelo koje će ih podsjetiti na njihovu unutarnju snagu i strast. 

Budući da su i sami tajanstveni, Škorpioni će odabrati područje na tijelu koje nije lako vidljivo, poput leđa, unutarnje strane ruku ili boka.

Vodenjak

Tetovaže su prava prilika da neovisni i posebni Vodenjaci izraze svoju individualnost. Ove će godine odlučiti istražiti svoju kreativnost i napraviti predivne tetovaže koje će savršeno prikazati njihovu osobnost i ideale. 

Potpuno drugačije razmišljaju Vodenjaci koji će tetovažu napraviti na jako vidljivom mjestu. Žele da svi vide što su tetovirali i ne boje se potencijalnih osuda. To može uključivati područje ruku, vrata ili potkoljenice.