Koji Pokémon predstavlja vaš horoskopski znak?

Foto: Midjourney

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POKÉMONI su postali globalni fenomen otkako je u 90-ima Nintendo izbacio prvu Pokémon igricu, Pokémon Red and Blue. Popularnost igrice, u kojoj treneri sudjeluju u borbama između simpatičnih stvorenja, dovela je do snimanja animirane serije koja je osvojila svijet i proširila popularnost franšize. Svaki Pokémon ima jedinstvenu osobnost, a u nastavku doznajte koji od njih najbolje predstavlja vaš horoskopski znak.

Ovan - Charizard

Ovan je poznat po svojoj energiji i hrabrosti, baš poput Charizarda. Ovi prirodni vođe uvijek su spremni za borbu, a njihova strastvena priroda često ih gura naprijed.

Bik - Snorlax

Bikovi su poznati po svojoj mirnoći i strpljenju, a Snorlax je Pokémon koji najbolje odražava te kvalitete. Snorlax je miran i strpljiv baš poput Bika, s velikom snagom koju može koristiti kada je to potrebno.

Blizanci - Ditto

Blizanci su poznati po svojoj sposobnosti prilagodbe, a Pokémon koji to najbolje prikazuje je Ditto. Ditto se može pretvoriti u bilo kojeg Pokémona, što savršeno odgovara fleksibilnom i promjenjivom karakteru Blizanaca.

Rak - Lapras

Lapras, poznat po svojoj nježnoj i zaštitničkoj prirodi, savršeno se uklapa u karakter Rakova. Rakovi su empatični i zaštitnički nastrojeni, a Laprasovo morsko okruženje odražava intuitivnu i emotivnu prirodu Raka.

Lav - Meowth

Meowth, poznat po svojoj želji za luksuzom, savršen je Pokémon za Lavove. Lavovi su poznati po svojoj hrabrosti, velikodušnosti i potrebi da budu u središtu pozornosti, a Meowthova fascinacija blistavim predmetima i njegova samouvjerena priroda odražavaju karakteristike koje često nalazimo kod Lavova. 

Djevica - Alakazam

Alakazam, poznat po svojoj visokoj inteligenciji, idealan je Pokémon za Djevicu. Djevice su poznate po svojoj metodičnosti i analitičkoj prirodi, a Alakazam savršeno odražava njihovu intelektualnu stranu.

Vaga - Sylveon

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ljepoti i harmoniji, a Sylveon je Pokémon koji najbolje odražava te kvalitete. Sylveon je poznat po svojoj nježnosti i ljubaznosti, što odgovara mirnoj i ljubaznoj prirodi Vage.

Škorpion - Gengar

Gengar, poznat po svojoj tajanstvenosti i snalažljivosti, savršen je predstavnik za Škorpione. Škorpioni su poznati po svojoj intenzivnosti i strasti, a Gengar odražava njihovu duboku i tajanstvenu stranu.

Strijelac - Pikachu

Pikachu, poznat po svojoj energičnosti i živahnoj osobnosti, odlično predstavlja Strijelce. Oni su poznati po svom pozitivnom duhu, a Pikachu odražava njihovu optimističnu i avanturističku prirodu. Pikachu je također putnik u srcu, uvijek spreman za nove izazove, baš kao i Strijelci.

Jarac - Steelix

Jarčevi su poznati po svojoj odlučnosti i praktičnosti, a Steelix je Pokémon koji najbolje odražava te kvalitete. Steelix je izuzetno snažan i izdržljiv, baš poput Jarčeva, koji su uvijek spremni na težak rad i borbu.

Vodenjak - Eevee

Eevee, jedan od najprilagodljivijih Pokémona, idealan je izbor za Vodenjake. Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti i sposobnosti da se prilagode različitim situacijama, a Eevee je poznat po jedinstvenoj sposobnosti evolucije u različite vrste, ovisno o uvjetima. Eeveejeva raznolikost i prilagodljivost odražavaju inventivnu i slobodoumnu stranu Vodenjaka.

Ribe - Gyarados

Ribe su poznate po svojoj dubokoj emocionalnosti i spiritualnosti, a Gyarados, Pokémon koji se transformira iz slabog Magikarpa u jednog od najjačih Pokémona, savršeno odražava njihovu unutarnju snagu i potencijal za transformaciju.