Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima su dominantni i vole naređivati

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

ULOGA vođe nekim je ljudima urođena. Oni žele preuzeti glavnu riječ i donositi odluke jer su uvjereni da sve znaju najbolje, a i ispod im je časti da im drugi govore što trebaju raditi. Takvi su pojedinci po prirodi dominantni i žele da ih drugi slušaju, a prema astrologiji, za ove se znakove smatra da najviše vole naređivati:

Lav

Kraljevi Zodijaka moraju uvijek i u svakoj situaciji voditi glavnu riječ i ne pristaju na išta manje od toga. Brzo se postavljaju u ulogu vođe, a drugi ih rado slijede jer odaju dojam kao da znaju što rade. Lavovi žele da im se svi dive i poštuju ih pa će oštro reagirati ako im se netko suprotstavi. Nije ih dobro imati za protivnika jer su osvetoljubivi.

Ovan

Rođeni u ovom vatrenom znaku dominantni su, nametljivi i glasni. Ne uvažavaju tuđe mišljenje i žele da ih drugi slušaju bez pogovora. Iako im se ne može poreći dobro snalaženje u kriznim situacijama, s negativne strane znaju biti agresivni, netolerantni i bez imalo strpljenja i takta, što dovodi do konflikata s okolinom.

Škorpion

Možda se na prvu ne doimaju toliko dominantnima, no u prirodi im je da žele sve kontrolirati i biti glavni. Ne zavređuju nečiju poslušnost vikom, galamom i prijetnjama, već pomno smišljenom strategijom kojom će svakoga uvjeriti da je upravo on taj koji treba biti glavni. Toliko je vješt u manipulaciji da će druga strana na kraju biti zahvalna što joj Škorpion naređuje i vodi je kroz život.