Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka najgori su vozači

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BAŠ KAKO se u prometu susrećemo s dobrim vozačima, gotovo u jednakom broju susrećemo se i s lošim vozačima. Ti ljudi u prometu donose nepromišljene odluke, ljute se kad ne treba i misle da ne trebaju slijediti pravila. Smatra se da su muškarci rođeni u ovim znakovima najgori vozači u svijetu zodijaka.

Vodenjak

Vodenjaci vole slijediti samo svoja pravila, što nikako nije korisno ako su sudionici u prometu. Čak i kada su u krivu, rijetko će priznati pogrešku i radije će se posvađati s drugim vozačima kako bi dokazali da su u pravu. Vrlo su nepredvidljivi i svojim postupcima frustriraju druge sudionike u prometu. 

Rak

Rakovi su vrlo osjetljivi u svim aspektima života, pa tako i u vožnji. Previše brinu i razmišljaju o stvarima koje se događaju oko njih, a gotovo ništa ne rade instinktivno. Zbog toga mnogima izgledaju kao da ne znaju što rade te često svojim ponašanjem ljute druge u prometu. 

Djevica

Djevice su po prirodi vrlo analitične, a to često može biti dvosjekli mač u prometu. Njihova sklonost perfekcionizmu može ih učiniti previše opreznima i usporiti promet kad to nije potrebno. Istovremeno, Djevice kritiziraju druge zbog načina na koji upravljaju vozilom i ljute se.