Najtoksičniji ljudi rađaju se u dva horoskopska znaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVIJET astrologije prepun je priča, mitova i zanimljivih kombinacija. No, kada pričamo o najtoksičnijim horoskopskim znakovima, na vrh liste uvijek isplivaju dva neodoljiva protagonista. Evo o kojim se znakovima radi.

Jarac

Jarac je poznat po svojoj ambicioznosti, disciplini i odlučnosti. No, ispod te poslovne fasade krije se pravo lice – majstor manipulacije. Jarčevi su poznati po tome da uvijek imaju plan, a često su spremni povući sve moguće poteze kako bi postigli svoje ciljeve. Mogu biti nevjerojatno hladni i distancirani, što im omogućava da se usredotoče na vlastite potrebe bez mnogo obzira na osjećaje drugih.

Škorpion

Na drugom mjestu je Škorpion, poznat po svojoj strasti i tajnovitosti. Škorpioni su pravi majstori emocija, ali ne onako kako bismo možda željeli. Njihova visoka emocionalna inteligencija omogućava im da prodru duboko u psihu drugih ljudi, a tu sposobnost koriste za kontrolu i dominaciju. Škorpioni su skloni ljubomori, posesivnosti i osvetoljubivosti. Njihova potreba za kontrolom i moći često ih vodi u mračne kutke manipulacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.