Napustit će vas bez riječi: Ovi horoskopski znakovi su najskloniji ghostanju

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

GHOSTANJE je suvremeni pojam koji opisuje situaciju u kojoj netko iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekine svaku komunikaciju s nekim s kim je prethodno bio u kontaktu. Iako se taj fenomen najčešće povezuje s modernim načinima komunikacije, poput društvenih mreža ili aplikacija za dating, ghostanje se može pojaviti u svakodnevnom životu - između prijatelja, obitelji, pa čak i poslovnih partnera. 

Dok neki ljudi ghostaju jer žele izbjeći konflikte i nelagodne situacije, drugi to rade jer se možda osjećaju preopterećeno ili nesigurno. U nastavku otkrivamo koji horoskopski znakovi su, prema astrolozima, najskloniji ovoj praksi.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i potrebi za slobodom. Ako se osjećaju zarobljeno ili kao da ih netko guši, skloni su povlačenju bez ikakvog objašnjenja. Ghostanje je njihov način da se oslobode stresa i pritiska.

Škorpion

Duboko emocionalni i intenzivni, Škorpioni će se povući ako se osjećaju povrijeđeno ili izdano. Umjesto suočavanja s problemom, oni često biraju tihi odlazak kako bi zaštitili svoje srce.

Blizanci

Blizanci mogu biti nepredvidivi i promjenjivi. Ako osjete da veza s nekim više nije uzbudljiva, mogu jednostavno nestati bez ikakve najave.

Ovan

Ovnovi su impulzivni i ne vole gubiti vrijeme. Ako osjete da nešto ne ide kako treba ili da više nema iskre, mogu brzo prekinuti sve veze bez previše objašnjenja.

Ribe

Iako su Ribe duboko emotivne i suosjećajne, one također imaju tendenciju bježati od problema. Ako se osjećaju kao da ih netko guši, mogu se povući u svoj unutarnji svijet kako bi izbjegle stvarnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.