Nemaju granice: Ova tri horoskopska znaka previše su rastrošna na godišnjem odmoru

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

GODIŠNJI odmor je vrijeme kada se želimo opustiti, odmoriti, putovati i istražiti nove kulture. To je također vrijeme kada mnogi od nas odlučuju da je u redu potrošiti malo više novca. Iako nije uvijek lako biti financijski odgovoran, tri horoskopska znaka poznata su po tome što troše više nego što bi trebali tijekom godišnjeg odmora. 

Lav

Lavovi su raskošni i imaju strast prema životu, a to se odražava i na njihov način trošenja. Kada je riječ o godišnjem odmoru, Lavovi ne žele štedjeti. Vole birati luksuzne smještaje, ekskluzivne restorane i najbolje destinacije. Njihov cilj je doživjeti najbolje što neko odredište može ponuditi, a za to su spremni izdvojiti pristojan iznos.

Bik

Iako su Bikovi poznati po svojoj praktičnosti, kada je riječ o godišnjem odmoru, njihova hedonistička strana dolazi do izražaja. Bikovi cijene kvalitetu, a to se odnosi i na njihove odmore. Uvijek će radije odabrati skuplje i luksuznije opcije koje nude više udobnosti i kvalitete. Ne smeta im potrošiti više novca na odmor ako to znači da će biti opušteniji.

Vaga

Vage vole ljepotu i harmoniju, a to se očituje i za vrijeme njihovih godišnjih odmora. Kada putuju, Vage vole biti okružene ljepotom, bilo da je riječ o smještaju, jelu ili gradu u kojem se nalaze. Kao rezultat toga često su spremne potrošiti više na stvari koje smatraju estetski privlačnima ili koje pružaju osjećaj luksuza.