Nemojte im se zamjerati: Ovi znakovi će vam se za sve osvetiti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OSJEĆAJ pravde i potreba za ispravkom nepravde duboko su ukorijenjeni u ljudskoj prirodi. Međutim, dok su neki skloni opraštanju i brzo prelaze preko uvreda, drugi ne zaboravljaju tako lako i često traže načine da izjednače račune. U astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji su posebno poznati po tome što ne podnose nepravdu i ne zaboravljaju lako. Ovi znakovi ne samo da pamte uvrede, već često planiraju kako će vratiti istom mjerom.

Škorpion

Kada se spomene osveta, Škorpion je znak koji odmah pada na pamet. Škorpioni su poznati po svojoj intenzivnoj prirodi, a jednom kada ih netko povrijedi, teško će zaboraviti ili oprostiti. Njihova potreba za pravdom često ih vodi do toga da traže način kako bi se osvetili onima koji su im nanijeli bol.

Škorpion je vodeni znak, ali za razliku od drugih vodenih znakova njegova emocionalnost je prožeta dubokom strašću i snažnim osjećajem pravde. Kada osjete da su izdani ili povrijeđeni, njihova prirodna sklonost prema introspekciji i analizi čini ih vrlo opreznima i promišljenima u svojim postupcima. Škorpioni su strpljivi i mogu čekati koliko god je potrebno kako bi se osvetili na način koji smatraju primjerenim. Njihova osveta je često hladna, dobro isplanirana i dolazi onda kada je najmanje očekujete.

Jarac

Jarci su poznati po svojoj ambiciji i disciplini, ali ispod njihove smirene vanjštine krije se netko tko ne zaboravlja lako nepravdu. Kada se Jarcu netko zamjeri, on će to zapamtiti i neće odustati dok ne vrati dug. Njihova osveta nije impulzivna; dolazi s vremenskim odmakom, kada se najmanje nadate.

Jarac je zemljani znak, vođen potrebom za postizanjem ciljeva i održavanjem reda. Kada osjete da su nepravedno tretirani, njihova praktična i promišljena priroda vodi ih ka tome da razmisle o najefikasnijem načinu kako bi izjednačili račune. Oni ne djeluju u žaru trenutka, već pažljivo planiraju svoju osvetu kako bi postigli maksimalan učinak. Njihova sposobnost da ostanu smireni i racionalni u teškim situacijama čini ih opasnim protivnicima jer nikada ne znate kada će odlučiti da je vrijeme za vraćanje dugova.

Lav

Lavovi su znakovi koji su poznati po svojoj ljubavi prema pozornosti i potrebi za priznanjem. Kada ih netko povrijedi ili omalovaži, Lavovi to doživljavaju kao udarac na svoj ponos, a to je nešto što teško zaboravljaju. Njihova osveta često dolazi iz potrebe da vrate svoju čast i dokažu svoju vrijednost.

Lav je vatreni znak, vođen strašću i ponosom. Imaju snažan osjećaj za vlastitu vrijednost i teško podnose kada ih netko pokuša poniziti ili im nauditi. Kada Lav odluči osvetiti se, to često radi s velikom dramom i teatralnošću, želeći da svi vide kako se nosi s nepravdom. Njihova osveta može biti spektakularna, jer žele ne samo izjednačiti račune, već i pokazati svijetu da se s njima ne smije igrati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.