Nepristojni su i neobzirni: Ovi horoskopski znakovi su najgori gosti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI ponekad volimo organizirati okupljanja i primiti goste u svoj dom. No, uvijek postoje ti određeni gosti koji dolaze nenajavljeni i vole praviti kaos. Ako ste ikada imali neugodnog gosta kojeg jedva čekate ispratiti iz svog doma, velika je vjerojatnost da je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Ako pozovete Ovna na večeru, pripremite se na večer punu iznenađenja - ne nužno ugodnih. Ovnovi su poznati po svojoj impulzivnosti i strastvenoj prirodi, što često znači da će vašu večer pretvoriti u pravi kaos. Dok se vi trudite stvoriti ugodnu atmosferu, Ovnovi će bez pardona upaliti televiziju da vide što ima na vijestima ili će krenuti u strastvenu raspravu o politici, ne shvaćajući da su prekinuli vaš savršeno pripremljen govor za zdravicu.

Ovnovi ne poznaju granice kad je u pitanju izražavanje mišljenja, a to često znači da će njihovi komentari biti oštri i potpuno neprikladni za večernje opuštanje. Osim toga, uvijek možete očekivati neočekivano, poput toga da će Ovan pozvati još nekoliko prijatelja bez vašeg dopuštenja. 

Blizanci

Zamislite samo scenarij: pokušavate organizirati mirnu večeru, ali Blizanac je taj koji neprestano prebacuje s jedne teme na drugu, od kuhanja do politike, od mode do sporta. U jednom trenutku pričate o nekoj anegdoti iz djetinjstva, a već u sljedećem slušate Blizanca kako filozofira o najnovijim tehnološkim inovacijama. Blizanci će vam se često uvući u kuhinju s pitanjem: "A što je ovo? Mogu li probati?" i prije nego što stignete odgovoriti, već će prstima zagrabiti nešto iz zdjele.

Osim toga, ako ste mislili da će se Blizanci zadržati na jednom mjestu tijekom večeri, prevarili ste se. Ovaj znak ima potrebu istražiti svaki kutak vašeg doma, komentirati svaki detalj i, naravno, ostaviti nered za sobom. Ako ne želite da vam večera završi u totalnom neredu, možda je bolje da razmislite dvaput prije nego što pozovete Blizanca.

Djevica

Možda mislite da je Djevica, sa svojom ljubavlju prema redu i perfekcionizmu, idealan gost, ali varate se. Dok vi ljubazno poslužujete desert, Djevica će već mentalno ocjenjivati svaki detalj večeri, od rasporeda pribora na stolu do boje salveta. Umjesto da se opusti i uživa, Djevica će vam ukazivati na sve što bi moglo biti bolje. Također, Djevica će gotovo sigurno primijetiti svaki detalj u vašem domu koji nije na svom mjestu, pa nemojte biti iznenađeni ako zateknete svoju gošću kako tiho premješta knjige na polici ili ispravlja zastore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.