Nisu jedni za druge: Evo koja dva para nisu stvorena za romantičnu vezu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI znamo da se suprotnosti privlače, ali ponekad mogu stvoriti i previše problema. Postoje neki horoskopski znakovi koji, iako se privlače kao magneti, ne čine najbolji par kad je riječ o dugotrajnoj romantičnoj vezi. Iako svaka veza ima svoje izazove i svaki par može raditi na svojim razlikama, ova dva kombinirana para teško će pronaći zajednički jezik.

Lav i Škorpion

Dok Lavovi vole biti u centru pažnje i uživaju u hvalospjevima koje im drugi upućuju, Škorpioni su duboko emocionalni i strastveni, s naglaskom na privatnost i intenzitet. Lavovima je potrebna neprestana potvrda i divljenje, što se kosi sa Škorpionima koji traže duboku emocionalnu povezanost i iskrenost. Kad Lavovi pokušaju zasjati u punom sjaju, Škorpioni će osjetiti da im se ne pridaje dovoljno pažnje. Zbog toga Lavovi osjećaju da Škorpioni nisu dovoljno otvoreni. Ova dva znaka mogu proživjeti intenzivne trenutke strasti, ali na duge staze, njihove različite potrebe mogu stvoriti tenzije.

Rak i Vodenjak

Rakovi su poznati po tome što su obiteljski orijentirani, emocionalni i brinu se za ljude oko sebe. Vodenjaci, s druge strane, vole slobodu, neovisnost i često se osjećaju najbolje u društvu šireg kruga prijatelja. Dok Rakovi traže dom i stabilnost, Vodenjaci su uvijek u potrazi za avanturom ili novom idejom. Rakovi mogu osjećati da Vodenjaci nisu dovoljno posvećeni vezi. S druge strane, Vodenjaci osjećaju da su Rakovi previše pritisnuti i ograničeni, što njihovu romantičnu vezu dovodi do upitnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.