Ova tri horoskopska znaka imaju najmanje smisla za humor

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POPUT inteligencije ili dobrog izgleda, smisao za humor društveno je cijenjena osobina koju bi gotovo svi rado imali.

Osobi s nerazvijenim smislom za humor nedostaju društvene vještine, što je stavlja u nepovoljan položaj u svakodnevnom društvenom životu. Ova 3 horoskopska znaka nemaju smisla za humor, što im često otežava život.

Lav

Lavovi su ponekad skloni humoru, ali znaju biti usiljeni kada pokušavaju biti duhovitiji nego inače. Da bi ispričali smiješnu priču, koristit će pretjerivanje i puno pridjeva. Ponekad će im to uspjeti, ali ponekad može djelovati malo pretjerano i upadljivo. Lavovima bolje ide pričanje već postojećih priča i šala nego stvaranje novih.

Ribe

Ribe uživaju u pričanju dugih i zabavnih priča, no problem je u tome što mogu postati pretjerano entuzijastične. Nastavit će pričati bez kraja, ne shvaćajući da su izgubili interes drugih. Simpatično je u smislu da se trude, ali ponekad je bolje prihvatiti da priča završi bez bučnog smijeha nego pokušavati nasmijati sve.

Jarac

Jarci su poznati po ozbiljnosti i izostanku humora, a ljudi to ponekad tumače kao znak da im ništa nije zabavno. Jarac se može osloboditi ove maske tako što će pokušati biti malo zabavniji, a ponajprije se treba naučiti povremeno nasmijati sebi.