Ova tri horoskopska znaka ne vole plaćati ni na prvom spoju

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

TKO treba platiti na prvom spoju uvijek je tema koja izaziva rasprave. Nekima je ovo presudan pokazatelj hoće li biti drugog spoja. Ima onih koji misle da muškarac uvijek treba plaćati, drugi misle da se račun treba podijeliti na jednake dijelove, no treći su sretni ako mogu nekoga počastiti večerom.

Što god o tome mislili, od ova tri horoskopska znaka nije za očekivati da će velikodušno platiti na prvom spoju. 

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku su jedni od onih koji vole dobivati besplatne stvari. To ih veseli jer su prilično štedljivi i pridaju veliku važnost financijskoj sigurnosti u životu. Taj znak se jednostavno nada da će se osoba koja sjedi s njim za stolom pobrinuti za račun.

Strijelac

Strijelci vole dobre restorane ili skupocjena putovanja, ali novac uvijek pokvari zabavu. Ljudima rođenima u ovom znaku uvijek nedostaje novca i u svakoj prilici prihvaćaju poziv na izlazak. Ako unaprijed znaju da će druga osoba platiti, ponekad idu toliko daleko da naruče dodatnu količinu hrane.

Rak

Njima je prvi spoj nevjerojatno važan. Žele imati osjećaj da se netko drugi brine za njih. Oprezni su u trošenju novca i nekoga zovu van samo ako se to nikako ne može izbjeći.