Ova tri horoskopska znaka očekuju veliki preokreti u ljubavi

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RETROGRADNI Saturn od 5. lipnja utječe na ljude, a posebice na području ljubavi i romantike. Horoskop ističe da ljudi koji su u vezi u kojoj više ne uživaju, koji imaju toksičnog partnera i sumnjaju u svoju vezu, sada mogu shvatiti pravu istinu i poželjeti promijeniti situaciju.

Neki će napokon otvoriti oči i shvatiti da ne mogu riješiti ono što već dugo ne funkcionira. Evo koja tri horoskopska znaka mogu očekivati velike preokrete na ljubavnom planu do listopada ove godine.

Ovan

Pripadnici ovog horoskopskog znaka otvorit će oči i shvatiti da ne mogu riješiti ono što već dugo ne funkcionira, koliko god se trudili. Problem će im predstavljati način prekida s partnerom. Važno je biti pošten i iskreno te otvoreno reći što želite. Nikako ne dopuštajte da partner sazna za vaše sumnje od nekoga drugoga. 

Blizanci

Blizanci će početi gubiti osjećaj za ljubav i smanjit će im se osjećaj zaljubljenosti u osobu s kojom su u intimnom odnosu. Retrogradni Saturn potaknut će ih na nove korake, planirat će sljedeću vezu kao da prethodna nije ni postojala. I pripadnici ovog znaka trebaju biti iskreni prema svom trenutnom partneru i objasniti im svoje emocije.

Rak

Rakovi dugo traže izgovore za vezu u kojoj se više ne osjećaju sretno ni ispunjeno, ali sada napokon shvaćaju da je došlo vrijeme za kraj. Iako bi partner mogao biti iznenađen odlukom, vi trebate napraviti ono što mislite da je najbolje za vas i njega. Ponude pomirenja su moguće, ali bit ćete na putu u novi život.