Ova tri horoskopska znaka su poznata po svojoj narcisoidnosti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IZMEĐU brojnih osobina koje određuju našu ličnost, narcisoidnost je ona koja se često ističe u dinamici društvenih odnosa. Dok su neki od nas skromni i empatični prema drugima, drugi imaju povišenu sliku o sebi i uvijek su željni pažnje. Zanimljivo je primijetiti da se takve osobine često povezuju s određenim horoskopskim znakovima. Evo koja tri znaka su poznata kao najveći narcisi.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje. Rođeni su vođe i često ih privlače svjetla reflektora. Iako su često karizmatični i sposobni inspirirati druge, njihovo samopouzdanje može prerasti u narcisoidnost. Međutim važno je zapamtiti da su mnogi Lavovi odani i velikodušni prema svojim voljenima.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i odlučnosti. Vole preuzeti kontrolu i često traže priznanje za svoje uspjehe. Njihova želja da budu prvi u svemu ponekad djeluje egoistično. Ovnovi se pretvaraju u prave narcise kada se osjećaju ugroženo ili kada netko počne sumnjati u njihovo vodstvo.

Škorpion

Škorpioni su strastveni, snažni i često vole kontrolirati situaciju. Imaju intenzivan karakter koji može biti i magnetno privlačan, ali i zastrašujući. Kada se osjećaju ugroženo, mogu djelovati narcisoidno, jer postavljaju sebe na prvo mjesto bez obzira na osjećaje drugih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.