Ova tri znaka imaju najveće šanse obogatiti se do kraja godine

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

NAKON sezone godišnjih odmora polako smo se vratili u svakodnevicu, gdje su nas dočekale brojne obaveze, a povratak u stvarnost mnogima je stavio fokus na novac i zaradu. Nadolazeći mjeseci donose nam razne izazove, no astrolozi tvrde da bi ovi znakovi trebali doći u posjed zavidne novčane svote.

Škorpion

Iako su im trenutne novčane prilike nestabilne, to će se uskoro promijeniti. Idući mjeseci donose im poboljšanje materijalne situacije, a posebno će im sretan biti mjesec studeni, kada će se i sami iznenaditi koliko dobro zarađuju. Osim moguće povišice ili pronalaska dodatnog posla, naglašena je mogućnost manje zarade kroz igre na sreću, dok će neki unovčiti hobi ili talent.

Vodenjak

Nadolazeće razdoblje donosi im povoljne prilike, a najsretniji će im biti listopad i prosinac. Budu li hrabri i odvažni, ali ipak dovoljno staloženi da izbjegavaju nepotrebne rizike, uspjeh neće izostati. Mnogima se smiješi povećanje plaće, dok će neki pronaći novi, bolje plaćeni posao. Iako će sjajno zarađivati, trebaju odoljeti porivu da sve odmah potroše na zabavu i užitke.

Ribe

Kad Jupiter u studenome ponovno uđe u njihov znak, to označava razdoblje velike sreće. Savjetuje im se da budu hrabri i ne boje se izazova. Ako prebrode strahove i izađu iz svoje komforne zone, to će im se isplatiti, a nagrada će biti veća nego što zamišljaju. Novi pothvati i investicije bit će obilježeni uspjehom, a jedini uvjet je da iza njih stoji dovoljno promišljanja.