Ove će horoskopske znakove u rujnu pratiti sreća

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

STIŽE nam rujan, mjesec koji označava povratak u stvarnost nakon dugog toplog ljeta. Naglasak više nije na uzbuđenju, zabavi, izlascima i putovanjima, nego na obavezama, poslu, školi i fakultetu. Mnogima to neće najbolje sjesti, no neki će se relativno brzo snaći. Doznajte koje znakove ovog mjeseca očekuje najviše sretnih okolnosti.

Lav

Pred vama su ugodni dani. Iako nećete izbjeći povremene poteškoće na poslu i trzavice s bližnjima, sve će se brzo riješiti. Većinu mjeseca bit ćete odlično raspoloženi i zainteresirani za izlaske i druženja. Vodit ćete sadržajan društveni život i lako sklapati nove kontakte. Na polju ljubavi sreća vas očekuje na samom početku mjeseca, dok vam poslovni život donosi priliku za dodatnom zaradom.

Djevica

Očekuju vas sjajne prilike u intimnom i profesionalnom životu. Kada je riječ o poslu, staloženost i samokontrola daleko će vas odvesti. Upamtite to u trenucima kada biste najradije raskinuli suradnju ili digli ruke od napornog projekta. Ljubavna zbivanja premašit će vaša očekivanja. Samci bi mogli doživjeti ljubav na prvi pogled, dok će parovi proživljavati ljubavnu renesansu.

Vodenjak

Iako će im sretnija biti druga polovina mjeseca, ni u prvom dijelu rujna neće imati razloga za nezadovoljstvo. Mnogima će se poboljšati novčane prilike, a neki će promijeniti posao ili doći do bolje pozicije. Dobro ćete se snalaziti u učenju pa bi ovo trebalo biti sjajno razdoblje za polaganje ispita. Krajem rujna više ćete izlaziti i putovati, a mnogi će se zaljubiti do ušiju i započeti vezu.