Ove će znakove pratiti sreća u kolovozu

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VRUĆI kolovoz je pred nama, a zvijezde će se pobrinuti da nam ne nedostaje prilika za razonodu, zabavu, druženja, putovanja i ljubav. Doznajte koji će horoskopski znakovi biti najsretniji u sljedećem razdoblju i kojima će ovaj mjesec donijeti nezaboravne uspomene.

Lavovi

Mjesec njihove vladavine donijet će im povoljne prilike na svim poljima života, a posebno će im sretna biti druga polovina kolovoza. Sve će oči biti uprte u njih, a ljudi će im prilaziti u potrazi za prijateljstvom i nečim više. Mnogi će se zaljubiti i započeti vezu, dok će parovi uspješno razbiti rutinu. I na profesionalnim planu izgledne su promjene, a otvaraju im se i nove prilike za zaradu.

Ovnovi

Ovnovi će se konačno uspjeti opustiti i zaboraviti na poteškoće. Shvatit će da se ne žele zamarati onim na što nemaju utjecaja, a to će biti preduvjet za postizanje psihičkog mira i zadovoljstva. Uživat će u izlascima, putovanjima i sportovima, a samci i u flertu. Drugi dio kolovoza mogao bi im donijeti značajan susret, a parovima dati priliku da rasplamsaju strasti.

Rakovi

Prva polovica mjeseca donosi im mogućnost da se zaljube i ostvare nezaboravni flert. Ako su na ljetovanju, sjajno će se zabavljati i steći mnoga nezaboravna iskustva i prijateljstva. Povratak u stvarnost nakon odmora neće im teško pasti jer će im ljetovanje napuniti baterije i potaknuti da se odvažnije bore za svoje ciljeve. Mnoge očekuje financijski prosperitet ili prilika za promjenom posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.