Ovi će horoskopski znakovi imati najviše sreće u veljači

Foto: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRED nama je veljača, mjesec vladavine hirovitog Vodenjaka. Prva polovica mjeseca bit će dinamična i ispunjena obratima, dok će dani nakon 19., kada Sunce uđe u Ribe biti nešto mirniji. Doznajte jeste li među znakovima kojima su ovog mjeseca zvijezde naklonjene i možete li očekivati sretne okolnosti.

Ovan

Ostvarit će im se mnoge ljubavne želje. Naklonjena Venera donosi im nove romantične prilike, pa je ovo mjesec u kojem bi se samci mogli zaljubiti i započeti vezu, dok parove očekuje ljubavna renesansa. Poslovne prilike bit će povoljnije u drugom dijelu mjeseca. Iako neće sve uvijek ići po planu, bit će zadovoljni razvojem situacije, a posebno na financijskom planu.

Vodenjak

Pred njima je uzbudljiv mjesec. Prvi dio veljače sjajan je za ostvarenje poslovnih ciljeva i dugoročnih ambicija. Novčana situacija će se poboljšati. Iako će puno trošiti na zabavu i užitke, uspjet će nešto i uštedjeti. Dani nakon 20. kao stvoreni su za provod. Česti izlasci i druženja unijet će mnogo uzbuđenja u njihov život, a samcima omogućiti da upoznaju nekoga tko će ih zaintrigirati.

Škorpion

Iako im vladavina Vodenjaka inače nije osobito sretna, ova će im veljača donijeti mnogo uzbudljivih prilika, a osobito na intimnom planu. Ako su slobodni, njihov bi se status mogao promijeniti, dok će parovi uživati u probuđenim strastima. Poslovni život obilježit će povoljne promjene. Doznat će vijesti koje dugo iščekuju, a neki će početi zarađivati od dodatnog posla.