Ovi horoskopski znakovi najbolji su očevi

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MNOGI se plaše roditeljskih dužnosti kada dobiju dijete, međutim, ako si u vezi ili braku s nekim tko je rođen u ova tri horoskopska znaka, nema potrebe za panikom. Oni su najbolji očevi zodijaka i djeca su im uvijek prioritet.

Rak

Za Rakove obitelj je uvijek na prvom mjestu. Dok im je partnerica trudna, uvijek su uz nju, daju joj savjete, tepaju, maze i paze... Kada dođe dijete, njima je to najljepše razdoblje života. Uvijek će biti uz svoju odabranicu i dijete.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage cool su očevi. S njima nikada nije dosadno. Spremni su na zezanciju i vole djeci objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira na to što su najzabavniji tate, mogu biti i jako ozbiljni te odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos i sve će napraviti da ih zaštite. Lavovi vole razmaziti djecu te su vrlo strogi prema sebi jer žele biti savršeni očevi.