Ovi horoskopski znakovi o bivšim partnerima pričaju sve najgore

Foto: Imdb

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RIJETKO tko ostane u dobrim odnosima s bivšim partnerom nakon prekida veze, no neki ljudi imaju potrebu za sve što je u vezi pošlo po zlu kriviti drugu polovicu i o njemu ili njoj misliti i pričati okolo sve najgore.

Ako je vjerovati astrologiji, to itekako ima veze s horoskopskim znakom u kojem je osoba rođena, a ova četiri horoskopska znaka su posebna zlopamtila, koja ljude koje su nekada voljeli danas bez zadrške svima ogovaraju.

Bik

Bikovi nikada prvi ne bi prekinuli vezu i uvijek bi željeli odugovlačiti bez obzira na loše stvari. Jednom kada ih partner ostavi, osjećaju se izdano. Zbog toga će svojim bivšima zaželjeti sve najgore i počet će ih doživljavati kao smrtne neprijatelje.

Rak

Većina Rakova poželjela bi svom ljubavniku sve najbolje i molila bi se za njihovu sreću čak i ako im je srce slomljeno kada su ostavljeni. Međutim, nerazvijeni ili emocionalno nezreli Rakovi imaju tendenciju uhoditi svoje bivše i omalovažavati njihovo ime širenjem lažnih glasina.

Blizanci

Blizanci su odlični ljubavnici, ali jednom kada prekinu vezu, u stanju su svoje bivše partnere omalovažavati u svakoj prilici, čak i kada to nisu zaslužili.

Ovan

Onaj tko Ovnu slomi srce neće se dobro provesti. Ovnovi će svoje bivše partnere prokleti do te mjere da će se moliti da propadnu u životu i da ih karma sustigne. Nisu u stanju rastati se u dobrim odnosima i često sami sebe muče pretjeranim mozganjem oko toga što njihovi bivši partneri rade i kako žive bez njih.