Ovi horoskopski znakovi su baš loši u flertovanju

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

FLERTOVANJE dolazi prirodno, samo od sebe, no nekima je ipak za to potrebna neka vrsta vježbe. Postoje osobe koje prijatelji pripremaju za zavođenje, pokušavaju im objasniti kako reagirati kada dobiju kompliment te kako da ga sami nekome udijele. Nedostaje im sposobnost zavođenja, ne trude se ili se pretjerano trude pa na kraju ispadnu budale.

Ovo su četiri horoskopska znaka koja su apsolutno grozna u flertovanju.

Jarac

Nije da nisu inteligentni ili duhoviti, da ne znaju razgovarati s ljudima, baš suprotno, ali ne mogu pronaći prave riječi kada licem u lice razgovaraju s osobom od ljubavnog interesa. Oprezni su i uvijek čekaju da druga osoba pokaže interes. Malo su staromodni i oklijevaju prići drugoj osobi.

Vodenjak

Vodenjaci su užasni u zavođenju i toga su itekako svjesni. Ako su zainteresirani za vas, zasipat će vas s puno pitanja. Kada pokušavaju flertovati, postaju pomalo bezobrazni i često pretjeruju. Govore o stvarima za koje nitko nikada nije čuo i ne razumiju zašto ljudi to ne shvaćaju. Impulzivni su i nepredvidivi u svojim postupcima.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni, a to se vidi u njihovom flertu. Kada flertuju s nekim, budu ili vrlo šarmantni ili vrlo brižni. Oni su tip sramežljivih osoba koje će čekati da započnete razgovor. Potrebna im je vječnost da uopće krenu flertovati sa svojim partnerom.

Bik

Kada je u pitanju flert, Bik je tradicionalist. Umjesto da direktno priđe osobi koja mu se sviđa, on ostavlja tragove toj osobi da primijeti njegove namjere. Čak i kada zavode, flertuju s previše stava zbog čega drugoj osobi bude nelagodno.