Ovi horoskopski znakovi su neljubazni i ne leži im rad s ljudima

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RAD s ljudima zahtijeva istančane socijalne vještine, ljubaznost i uslužnost, no u praksi to baš i nije uvijek tako. Često se susrećemo s namrgođenim činovnicima koji nam otežavaju ionako naporno prikupljanje ili podizanje dokumenata, prodavačima koji nas gledaju poprijeko ili neljubaznim konobarima zbog kojih nam prisjedne kava. Takvi pojedinci koji su prilično loši u radu s ljudima najčešće su rođeni u ovim znakovima:

Škorpion

Teško je uopće i zamisliti namrgođenog Škorpiona kako vas ljubazno pita može li vam nekako pomoći. Pripadnici ovog znaka potajno preziru ljude, pa je posao koji iziskuje interakciju s okolinom za njih najveća kazna. Nisu ljubazni, uslužni ni strpljivi, pa će posprdno odgovarati na "glupa" pitanja i bez imalo milosti uskratiti pomoć onome za koga procijene da ju nije zaslužio.

Jarac

Jarci ne podnose kršenje pravila. Kod njih nikada ne možete ići preko reda niti će vam progledati kroz prste ako vam nedostaje neki dokument ili još gore, pečat. Oni su tipičan primjer krutog i nemilosrdnog činovnika koji vam zagorčava život, ali ne radi to toliko iz zlobe koliko zbog toga što slijepo slijedi pravila, pa čak i ako su posve besmislena.

Ovan

Za razliku od gore navedenih znakova, Ovnovi vole ljude, no njihov je problem što imaju kratak fitilj. Ako im netko dođe s pritužbom ili nerealnim zahtjevom, odmah planu. Kada se naljute, svadljivi su, glasni i skloni prijetnjama, a to ih čini neugodnima za rad s ljudima. Mnogo im bolje leži uloga šefa kojeg svi moraju slušati nego osobe koja služi drugima i drži jezik za zubima.