Ovi horoskopski znakovi su rastrošni i ne znaju raspolagati novcem

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

SVI poznajemo ljude koji se odriču luksuza i paze što kupuju kako bi uštedjeli nešto novca i osigurali se od neizvjesne budućnosti, no poznajemo i one koji troše kao da sutra ne postoji. Iako su svjesni mogućih posljedica svog ponašanja, ne mogu odoljeti čarima šopinga niti se žele ičega odreći. Astrolozi navode da su ljudi rođeni u ovim znakovima najrastrošniji:

Vaga

Vage su najveći šopingholičari Zodijaka. Obilazak dućana omiljen im je hobi, a svaki posjet trgovačkom centru redovito završi punim vrećicama odjeće ili kozmetike. Veliki su esteti koji ne mogu odoljeti lijepim stvarima, a rado troše i na kozmetičke tretmane, saune i spa centre. Ne zabrinjavaju se previše oko budućnosti, no s ukućanima su redovito na ratnoj nozi zbog lošeg upravljanja novcem.

Lav

Za Lavove je karakteristično da žive iznad svojih mogućnosti. Oni kupuju skupu odjeću, dizajnerske naočale i cipele. Posjeduju dobar automobil, često putuju i obilaze luksuzne restorane, a svoje skupe avanture obavezno objavljuju na društvenim mrežama kako bi im svi zavidjeli. Takav stil života mnogo košta, pa ne čudi što se često nađu u dugovima.

Strijelac

Strijelcima je novac nužno zlo. Nisu materijalisti po prirodi, no veliki su hedonisti pa mnogo troše na hranu i piće, putovanja, izlete, izlaske i društvo. Čak i ako dobro zarađuju, gotovo nikada ne ostvare ušteđevinu jer sve potroše na zabavu i užitke. Osim toga, često se i zadužuju, a najviše zbog putovanja i avantura jer na tome nikada ne žele štedjeti.