Ovi horoskopski znakovi vode bitku s noćnim morama

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO snove često povezujemo s nečim lijepim, postoje i oni dijelovi koji se nalaze na mračnoj strani. Noćne more zapravo su neistraženi, mračni i tamni hodnici naših snova. Jedni ih više sanjanju, drugi manje, no ovi horoskopski znakovi ne mogu se tek tako riješiti njihovih pojava.

Škorpion

Tajanstveni i intenzivni, Škorpioni su skloni proživljavanju noćnih mora. Njihova potreba za istraživanjem dubina ljudske psihe često ih vodi kroz mračne, nesvjesne dijelove uma, gdje se skrivaju njihovi najveći strahovi.

Ribe

One često proživljavaju snove koji odražavaju njihove unutarnje strahove i nesigurnosti. Upijaju emocije iz okoline,  a to dovodi do manifestacije intenzivnih i emotivnih snova, najčešće onih u obliku noćnih mora.

Rak

Ljudi pod ovim znakom su zaštitnički nastrojeni i emotivno povezani s osobama oko njih. To ih može dovesti u situacije da njihovi snovi postanu mjesta na kojima prevladavaju vlastiti strahovi i brige, naročito one vezane za njihove najbliže.

Jarac

Jarci su vrlo odgovorni i često brinu o budućnosti, što može dovesti do toga da njihovi snovi postanu plodno tlo za izražavanje njihovih najvećih briga i strahova vezanih uz postignuća i uspjeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.