Ovi su horoskopski znakovi najveći manipulatori

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI smo ponekad skloni manipulirati drugima. To je vještina koju smo razvili tijekom vremena kako bismo prikrili svoje mane i preusmjerili stvari i situacije u svoju korist. Za neke je ljude to suptilna taktika koju koriste samo kada je potrebno, dok je za druge to postao uobičajen način funkcioniranja u društvu. Doznajte u kojim su znakovima rođeni najmanipulativniji ljudi.

Škorpion

Tajanstveni su, nepovjerljivi i šutljivi pa ni njihovi najbliži ne znaju što se događa u njihovim glavama. Strastveni su i intenzivnih emocija, no to vješto kriju. Kada nešto požele, pobrinut će se da im se to i ostvari. Strpljivo će danima, tjednima pa i mjesecima obrađivati osobu koju žele izmanipulirati, koja na kraju neće ni slutiti da je napravila sve baš onako kako je Škorpion isplanirao.

Rak

Rakovi su emocionalni manipulatori. Osjetljivi su i lako ih je povrijediti, no s vremenom su naučili da je upravo to njihovo tajno oružje. Nije im problem staviti se u ulogu žrtve jer su shvatili da na taj način dobiju ono što žele. Plačem i suzama izmamit će vaše suosjećanje. Nabijat će vam osjećaj krivnje sve dok ne popustite i ne ispričate im se, čak i ako niste napravili ništa pogrešno.

Vaga

I Vage vole manipulirati. Možda to ne rade na perfidan način kao Škorpioni, no one koriste svoj šarm i ljepotu kako bi zadobile naklonost okoline. Ne mogu podnijeti pomisao da nekome nisu drage pa će posegnuti za svim raspoloživim sredstvima, uključujući i manipulaciju, kako bi se prikazale u što boljem svjetlu. Svakome će kazati ono što želi čuti, a posebno su manipulativne u ljubavnim odnosima.