Ovi znakovi tijekom jeseni moraju biti oprezni s financijama

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZVIJEZDE upozoravaju određene horoskopske znakove da malo prikoče s potrošnjom. Jesenski listovi lete, ali tako bi mogli i euri iz novčanika ako ne budete oprezni! Neki znakovi jednostavno vole uživati u udobnostima, luksuzu i malim životnim radostima, ali ove jeseni trebali bi stati i pažljivo planirati svaki trošak. Evo pet znakova koji će, prema astrolozima, morati paziti na financije i možda izabrati štednju umjesto impulzivnog trošenja.

Lav

Lavovi vole živjeti kao kraljevi, a njihov stil života to itekako potvrđuje. No, ove jeseni mogli bi osjetiti da su malo previše potrošili na luksuzne komade garderobe i večere u finim restoranima. Lavovi žele biti primijećeni i ostaviti dobar dojam, ali budžet bi ih mogao prizemljiti i podsjetiti da ipak nije vrijeme za ekstravaganciju.

Ove jeseni zvijezde im savjetuju da razmisle prije nego kupe onu dizajnersku jaknu ili skupi parfem – jer koliko god to bio "must-have", novčanik bi mogao imati drugačije mišljenje. Lavovi će se možda teško odreći svojih raskošnih navika, ali mogli bi shvatiti da štednja također ima svoje čari.

Blizanci

Blizanci vole mijenjati stvari, iskušavati nove aktivnosti i upisivati se na sve što im zvuči zanimljivo – od tečaja kuhanja do odlaska na koncert najnovijeg izvođača. Ove jeseni, međutim, trebali bi se držati onoga što već imaju u planu i suzdržati se od impulzivnih avantura koje prazne njihov novčanik. Zvijezde im savjetuju da preskoče izlete koji zvuče zabavno, ali su izvan budžeta, i možda se umjesto toga opuste uz neku dobru knjigu ili film kod kuće.

Blizanci bi mogli naučiti uživati u jednostavnijim stvarima i pronaći načine kako provesti vrijeme, bez da se upuštaju u nepotrebne troškove. Srećom, njihova prilagodljivost znači da će uspjeti prebroditi ovaj period štednje bez previše muke - barem dok zima ne stigne s novim avanturama!

Vaga

Vage su poznate po svom istančanom ukusu i potrebi za estetikom, ali ove jeseni mogle bi shvatiti da njihova ljubav prema lijepim stvarima ostavlja prazan prostor u novčaniku. Od dekora za dom, preko novog jesenskog kaputa, do romantičnih večera – Vage se uvijek trude stvoriti savršenu atmosferu. Ipak, ove jeseni savjetuje im se da dobro razmisle prije nego posegnu za karticom i kupe novu zavjesu ili ukras za stol.

Zvijezde ih upozoravaju da će ova jesen donijeti izazove u financijama, pa bi pametnija strategija bila držati se osnovnih stvari i ne dopustiti da ih zanos ponese. Vage bi se mogle iznenaditi kako i mali, ali pažljivo birani detalji, mogu uljepšati svakodnevicu bez velikih troškova.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema putovanjima i istraživanju, ali ove jeseni možda neće moći priuštiti još jedno iznenadno putovanje ili vikend izlet. Njihov slobodni duh stalno ih vuče prema novim iskustvima, ali zvijezde im poručuju da za sada usmjere pažnju na kućni budžet. Ušteda nije nešto što Strijelci vole čuti, no ako žele izbjeći financijske glavobolje, trebali bi malo smiriti svoje putničke apetite.

Iako će im teško pasti odustajanje od novih avantura, mogu iskoristiti ovaj period za planiranje budućih putovanja i istraživanje onoga što im trenutno financijski odgovara. Možda će shvatiti da i lokalna avantura može biti jednako uzbudljiva, a džepovi zahvalni.

Ribe

Ribe su znakovi koji ne vole razmišljati o financijama – za njih je novac samo sredstvo, a ne cilj. No, ove jeseni zvijezde im savjetuju da malo bolje isplaniraju svoje troškove jer bi impulzivni izlasci i kupnje mogli osjetno opteretiti njihov budžet. Ribe često vole trošiti na male radosti koje ih u trenutku usrećuju – nova knjiga, ulaznica za film ili večera s prijateljima. No, ako nastave u tom ritmu, jesen bi mogla iznenaditi praznim novčanikom.

Ribe će možda morati poraditi na svom odnosu prema novcu i naučiti ponešto o planiranju. Iako im štednja zvuči dosadno, ako budu malo pažljivije s financijama, kasnije će si moći priuštiti veće stvari koje su dugo priželjkivale. Tko zna – možda ih čak iznenadi koliko dobro mogu balansirati svoje želje i stvarne potrebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.