Ovo su najbolji i najgori ljubavni partneri za Vage

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

TEK koji dan dijeli nas od dolaska jeseni. Prvim danom novog godišnjeg doba započinje vladavina Vage, znaka koji teži harmoniji i ljubavi. A ključ za uspješnu vezu je upravo harmonija ljubavi koju Vaga posjeduje. One na sve ovo mogu dodati i romantiku kojoj teže pa dodatno začiniti odnos s partnerom ili partnericom. Evo kome biste, ako ste rođeni u znaku Vage, trebali pružiti šansu, a koga izbjegavati.

Najbolji partneri

Blizanci s Vagama imaju sjajnu komunikaciju i društvenu dinamiku. Oba znaka vole umjetnost, kulturu te posjeduju širok spektar tema za razgovor. Njihova veza je često prepuna zanimljivih trenutaka i dubokih diskusija.

Vodenjak se smatra znakom koji je idealan magnet za jedinstvene i avanturističke događaje. Vage i Vodenjaci čine društveni par koji je uvijek otvoren za nove ideje. Vodenjak donosi malo nepredvidljivosti koju Vaga cijeni, dok mu ona daje sofisticiranost i eleganciju koju Vodenjaci iznimno vole.

Iako možda zvuči kao neočekivana kombinacija, Vaga i Lav mogu stvoriti vrlo strastvenu i dinamičnu vezu. Karizma i hrabrost Lava dobitna su kombinacija za Vage, dok Lavovi cijene Vaginu eleganciju i sklonost harmoniji.

Najgori partneri

Vaga i Rak nikako ne idu zajedno kad su u pitanju romantične veze. Iako oboje vole obitelj i obiteljski ugođaj, razlike u emocionalnim potrebama i načinima izražavanja često dovode do sukoba i nesporazuma.

Kombinacija s Jarcem nerijetko može dovesti do sudara dvaju svjetova. Dok Vaga teži otvorenosti i društvenoj dinamici, Jarac je fokusiran, ozbiljan i sklon tradicijama. Na prvi pogled se čini da Vaga i Škorpion mogu stvoriti strastvenu vezu, ali to u konačnici nije takav slučaj. Nakon nekog vremena, Škorpionova intenzivnost može biti previše za uravnoteženu i miroljubivu Vagu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.