Ovo su najljeniji horoskopski znakovi

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVATKO ponekad voli slobodno vrijeme iskoristiti za ležanje i odmor, no postoje osobe kojima je to postala svakodnevica. Rijetko izvršavaju obaveze na vrijeme i odmaraju se svaki dan. Prema astrologiji, postoje neki horoskopski znakovi koji su ljeniji od drugih. Donosimo popis lijenih horoskopskih znakova.

Lav

Lavovi su iznimno talentirani i vole biti u centru pažnje. Imaju mnogobrojne planove za svoju karijeru i život, no rijetko kad ih ispune. Ne vole naporan rad, pa ni ne čudi da su najljeniji horoskopski znak. Rijetko kad će se potruditi da postignu ciljeve.

Vodenjak

Vodenjaci su borbene osobe, što zahtijeva rad i trud. Iako oni žele uložiti mnogo truda u ostvarivanje svojih ciljeva, rad im baš i ne leži najbolje. Više će se usredotočiti na razgovor nego na stvaran rad.

Strijelac

Vole slobodu, a kod rada se uvijek očekuje točnost, preciznost i marljivost, što im ne odgovara. Osjećaju se zarobljenima u radu. Iako žele raditi, uvijek se jave za više stvari nego što mogu učiniti. Jednostavno žele imati slobodu raditi što žele i kada to žele, što nije baš izvedivo.