Počela je vladavina Djevice, a ovim znakovima stižu nevolje

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SUNCE će boraviti u Djevici od 23. kolovoza do 22. rujna, a u tom razdoblju naglasak će biti na poslu, obavezama, disciplini, higijeni i zdravlju. Vladavina Djevice označava povratak u stvarnost nakon opuštenog i zabavnog ljeta, što će neki znakovi podnijeti lošije od ostalih. Za ove će horoskopske znakove vladavina Djevice biti naporna i donijeti im nevolje:

Blizanci

Pred Blizancima je izazovno razdoblje. Bit će rastrgani na sto strana, a potrebe obitelji i doma često će ih ometati u obavljanju posla ili im onemogućavati da se opuste i zabave. Moguće su financijske nevolje prouzrokovane neracionalnim upravljanjem novcem.

Strijelac

Trebali bi se čuvati naglih i nepromišljenih postupaka i odluka. Reagirat će impulzivno, što im neće ići u korist. Neće biti zadovoljni poslovnim i ljubavnim odnosima, no naglo raskidanje veze ili suradnje neće im donijeti zadovoljstvo već probleme.

Ribe

Očekuju ih ljubavne i obiteljske trzavice, a ni energija im neće biti na uobičajenoj razini. Stalno će kasniti, zaboravljati i činiti pogreške. Često će pretjerano brinuti o tome što drugi misle o njima i u skladu s time donositi odluke. Neke veze naći će se u krizi, no trebaju se paziti naglih odluka.