Počinje vladavina Vage, a ova tri znaka imat će najviše razloga za sreću

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SUNCE napušta Djevicu 23. rujna i ulazi u Vagu, što službeno označava početak vladavine tog zračnog znaka. Vladavina Vage poklapa se s početkom jeseni, a promjena godišnjeg doba obično je sjajno vrijeme za nove početke. Saznajte koji će horoskopski znakovi u narednom razdoblju imati najviše sreće na svim poljima života.

Vaga

Sve će im ići od ruke, a posebno u listopadu, kada ih očekuju značajne promjene. Dobit će priliku promijeniti stvari kojima nisu zadovoljni pa je ovo vrijeme idealno za traženje novog posla ili čak za potpuni zaokret u karijeri. Samci će biti neodoljivi pa im neće nedostajati ljubavnih prilika, a nove veze imat će mnogo izgleda za uspjeh. Mnoge očekuje financijski oporavak.

Blizanci

Nakon naporne vladavine Djevice pripadnici ovog znaka konačno će odahnuti. Smanjit će se obim obaveza, a problemi koji su im zadavali glavobolju počinju se rješavati. Budi im se optimizam pa će više uživati u životu, a izlasci i druženja uljepšat će im svakodnevicu. Ovo je vrijeme novih ljubavnih priča pa će se mnogi zaljubiti, dok će parovi izgladiti nesuglasice i usmjeriti se na budućnost.

Vodenjak

Moći će se pohvaliti sjajnim raspoloženjem, velikom energijom i porastom ambicija koji će ih poticati da se više trude oko posla. Ovo je sjajno vrijeme za učenje i stjecanje novih vještina, kao i za nastavak školovanja. Pozitivno su im naglašena putovanja, a moguće je i preseljenje zbog posla. Listopad im donosi ljubavno ispunjenje. Samce očekuje značajan susret, a parove buđenje strasti.