Pred ovim je horoskopskim znakovima naporna jesen

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POČELA je jesen. Dani su sve kraći, a temperature sve niže. Kišni dani polako postaju svakodnevica, a ljetne dogodovštine već su daleka prošlost. Zvijezde su nam u nadolazećim mjesecima pripremile razne izazove, a za ova će tri znaka jesen biti osobito naporna:

Djevica

Susretat će se s brojnim izazovima na poslu i kod kuće. Često će imati dojam da ne mogu predahnuti jer će se problemi nizati jedan za drugim. Mnogo će se toga odvijati izvan njihove kontrole, s čime će se teško nositi. Iako je u studenom moguće manje olakšanje, tek će s dolaskom zime osjetiti da im je kamen pao s leđa i da im se sreća ponovno osmjehnula.

Ovan

Često će osjećati da je sve što kažu ili naprave pogrešno. Krajem listopada dolazi do pada energije i samopouzdanja pa će ih biti lako izbaciti iz takta. Bit će nesigurni i podložni negativnim utjecajima okoline. Puno će razmišljati o prošlosti, ali vraćanje na staro neće im donijeti očekivanu sreću. U studenom se trebaju paziti novčanih gubitaka i brzopletih kupnji.

Blizanci

Listopad će im biti povoljan, no ostatak jeseni bit će napet. Neće im nedostajati energije, no bit će brzopleti i nagli i kao takvi sami sebi najveći neprijatelji. Nedostatak takta i strpljenja mogao bi ih koštati dobre poslovne prilike, a nerazumno upravljanje novcem prouzrokovati štetu. Na osjećajnom planu izgledne su svađe, dok bi samci mogli započeti burnu i dramatičnu vezu.