Pripadnice ova tri znaka su nedodirljive, nikad ne pokazuju emocije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi kao da žive u oklopu – njihova emocionalna distanca i hladan stav prema svijetu oko njih čine ih nedodirljivima. Žene rođene u određenim horoskopskim znakovima često se percipiraju kao one koje nikad ne pokazuju svoje osjećaje, a ponekad ih prati i dojam da su neosvojive. No, ta hladnoća nije nužno znak slabosti, već često rezultat njihove unutarnje snage i potrebe da zadrže kontrolu nad svojim emocijama.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca izuzetno su ambiciozne, ozbiljne i uvijek usmjerene na ciljeve. Ove žene rijetko pokazuju svoje emocije jer su uvjerene da bi im one mogle stati na put uspjehu. Za njih su osjećaji nešto što je najbolje držati pod kontrolom, daleko od očiju drugih. Žena Jarac ne voli dramu te će radije djelovati hladno nego dopustiti da je netko vidi kao emotivnu i ranjivu.

Vodenjak

Žene rođene u znaku Vodenjaka poznate su po svojoj originalnosti i neovisnosti. Emocije su za njih često sporedna stvar - radije će se fokusirati na ideje, projekte i intelektualne izazove, nego na izražavanje osjećaja. One su sklone zadržati svoje emocije za sebe jer vjeruju da ih previše emocionalne interakcije mogu sputati u njihovoj potrebi za slobodom i individualizmom.

Škorpion

Škorpionke slove za najtajanstvenije i najneprobojnije od svih. Iako su izuzetno emotivne ispod površine, svoje osjećaje čuvaju duboko zakopane i rijetko ih pokazuju. Poznate su po svojoj sposobnosti da djeluju hladno i proračunato, čak i kad su pod jakim emocionalnim pritiskom. Ova žena ne dozvoljava nikome da lako uđe u njezin svijet - njezini osjećaji su skriveni iza maske ravnodušnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.