S ovim horoskopskim znakovima lako se nositi u tinejdžerskim godinama

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

TINEJDŽERSKE godine su teške. Od suočavanja s fizičkim promjenama do borbe s mnogo vanjskih, odnosno društvenih pritisaka, tinejdžeri su neprestano u konfliktnim situacijama. 

Dok će se neki tinejdžeri pobuniti ili dovesti u probleme svojim ponašanjem, postoje oni koji su strpljiviji, otporniji i optimističniji te popustljiviji i poslušniji pa se samim time lakše s njima nositi. 

Blizanci

Blizanci su odlični u komunikaciji. Bez obzira na to kroz što prolaze, tinejdžeri koji pripadaju ovom horoskopskom znaku vjerojatno će znati sve emocije prenijeti svojim roditeljima. Zbog toga ih je lako razumjeti, a njihove probleme je još lakše riješiti.

Rak 

Tinejdžeri koji pripadaju ovom horoskopskom znaku emocionalno su zreli. Strpljivi su i imaju razumijevanja pa se roditeljima lako nositi s njima, pomoći im u učenju i usmjeravati u pravom smjeru.

Vaga

Vage traže ravnotežu. Izbjegavaju sukobe i u mladosti mogu razumjeti uznemirenost koju nose sukobi, zbog čega će se vjerojatno kloniti nepotrebnih svađa.

Jarac

Jarci su pragmatični. Uvijek su korak ispred, a budući da kalkuliraju, shvaćaju da nepotrebne svađe nisu produktivne. Ako vide korisnost u savjetima roditelja, malo je vjerojatno da će se pobuniti.

Ribe

Ribe su vrlo poslušne, emotivne, osjetljive i prilično mirne. Tinejdžeri u ovom znaku radije će se truditi pronaći rješenja u dogovoru s roditeljima i neće potkopavati vrijedne savjete starijih ljudi. Ako im roditelji ponude pomoć, umjesto da je odbijaju, vjerojatno će je prihvatiti.