Šest horoskopskih znakova koji najčešće odlaze kod zubara

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

REDOVIT odlazak zubaru nije nužno znak lošeg stanja zubiju. Neki horoskopski znakovi češće posjećuju zubarske ordinacije. Ne samo zbog sklonosti slatkišima već i zbog želje za lijepim osmijehom te oralnom higijenom.

Ovan

Ovnovi su poznati po impulzivnosti i avanturističkom duhu. Redovito se hrane slatkišima i grickalicama, što im donosi česte posjete zubaru. Međutim, u pitanju nisu problemi nastali od slatkog, već normalni kontrolni pregledi zdravlja njihovih zubiju.

Bik

Bikovi su ljubitelji užitaka i obožavaju kvalitetnu hranu. Zato nije čudno da teško odolijevaju sladoledu ili čokoladnim kolačićima. Međutim, njihova posvećenost rutini pranja zubiju rezultira tek preventivnim posjetama zubaru.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i voljni isprobati različite stvari te često mijenjaju zubne paste i tehnike čišćenja. No ponekad im se njihova znatiželja može obiti o glavu pa završe kod zubara zbog problema koji je nastao korištenjem novih stvari za održavanje oralne higijene.

Djevica

Djevice su perfekcionisti pa je njihova oralna higijena obično besprijekorna. Međutim, potreba za savršenstvom može ih odvesti kod zubara kako bi provjerili je li sve u redu, čak i kad nemaju stvarnih problema.

Vaga

Vage su ljubitelji harmonije i estetike. Ako primijete čak i najmanju nepravilnost ili mrlju na zubu, odmah će potražiti pomoć zubara. Također, ljubav prema slatkim desertima može biti razlog čestih odlazaka.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni i strastveni pa kad odluče da će nešto napraviti, oni to i učine. Ako to znači posjet zubaru zbog nekog tretmana ili čišćenja zubiju, oni će to obaviti bez oklijevanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.