Stiže pun Snježni Mjesec i donosi sreću ovim znakovima

Foto: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PUN Mjesec u Lavu odvit će se u nedjelju 5. veljače. Poznat je kao Snježni Mjesec, a ime je dobio po tome što je veljača obično mjesec s najviše snježnih padalina u godini. Energija ovog Mjeseca daje nam emocionalnu snagu i pozitivno utječe na našu kreativnost.

Pun Mjesec u veljači potiče nas da pokažemo više ljubavi prema sebi. Ohrabruje nas da se usredotočimo na stvari koje nam donose nadu, sreću i radost te, što je najvažnije, da više pazimo na sebe i svoje potrebe. Četiri horoskopska znaka imat će najviše sreće od ovog tranzita.

Ovan

Promijenite rutinu kako biste postigli ciljeve. Budite ponosni na sebe i svoj napredak. Odvojite neko vrijeme samo za sebe i radite nešto u čemu uživate. Odmorite se od stresne svakodnevice i opustite se. Pun Mjesec je poticaj da isprobate nove stvari i pomaknete svoje granice. Otvorite se za nova ljubavna iskustva.

Strijelac

Otpustite kočnice i istražite nove mogućnosti. Izađite i potrudite se obnoviti prijateljstva i upoznati nove ljude. Uvijek postoji netko koga ne poznajete i od koga možete mnogo naučiti. Uživajte u životu, slijedite svoje snove i radite na sebi. Ovo je sjajno vrijeme za nova iskustva i planiranje putovanja.

Blizanci

Ovaj pun Mjesec potiče vas da slijedite svoje želje. Vrijeme je da pobijedite nerealne strahove i izađete iz svoje zone udobnosti. U ovo vrijeme možete postići nevjerojatne stvari. To je odlična prilika da slijedite snove i poboljšate svoj život. Budite hrabri i krenite u avanture koje će vam donijeti dragocjena iskustva.

Vaga

Doći ćete do važnih zaključaka i shvatiti što je potrebno da biste se osjećali zadovoljno. Shvatit ćete tko su vam pravi prijatelji, a na koga ne možete računati i ta će vam spoznaja biti iznimno vrijedna. Očekujte ugodna iznenađenja na intimnom planu.