Tri horoskopska znaka koja se ne znaju radovati tuđoj sreći

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK se neki vesele uspjehu i postignućima svojih prijatelja i poznanika, drugi stoje po strani, mršteći se na svaki kompliment. Ako ste se pitali je li za to zaslužna astrologija, evo odgovora. Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima ne znaju se radovati tuđoj sreći.

Škorpion

Poznat po svojoj strastvenoj prirodi, Škorpion ne može sakriti svoj intenzivan karakter, čak ni kada je riječ o tuđoj sreći. Ako nisu uključeni u taj uspjeh i sreću ili ne vide direktnu korist za sebe, često će postati skeptični i možda čak nehotice baciti sarkastičnu primjedbu. Njihova unutarnja nesigurnost često im blokira sposobnost da se opuste i jednostavno budu sretni zbog drugih.

Jarac

Jarčevi su perfekcionisti s visoko postavljenim standardima, a upravo ta njihova usmjerenost na cilj otežava im radovanje tuđim uspjesima. Kad vide da je netko drugi postigao ono za što su se i oni sami trudili, Jarčevi to vide kao podsjetnik da još nisu ostvarili vlastite ambicije.

Umjesto da se raduju, često padaju u analitičko preispitivanje vlastitih postupaka, uspoređujući se s tuđim uspjehom.

Ovan

Ovnovi su nepopravljivi natjecatelji, što ih često sprječava da se raduju tuđoj sreći. Ako Ovnovi ne osvoje prvo mjesto, teško će sakriti razočaranje i zavist. Kada netko drugi zablista na sceni, Ovnovi često reagiraju impulzivno, smatrajući da njihovi vlastiti napori nisu dovoljno cijenjeni. Njihova vatrena narav može se pretvoriti u pasivno-agresivne komentare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.