U ovim horoskopskim znakovima češće se rađaju dječaci

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI narodi u povijesti su vjerovali da spol djeteta ovisi o položaju zvijezda. Iako znanost kaže da to zapravo ovisi o različitim čimbenicima, zvijezde ipak smatraju da se u nekim horoskopskim znakovima češće rađaju dječaci nego djevojčice.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj energiji i dinamici. Nije ni čudo što se vjeruje da pod ovim vatrenim znakom dolaze na svijet mali borci, spremni osvojiti sve već od prvog dana.

Lav

Kao pravi kralj džungle, Lav je hrabar, ponosan i rođeni vođa. Pod ovim sunčanim znakom na svijet dolaze budući zaštitnici obitelji, maleni lavovi spremni preuzeti svijet.

Škorpion

Iako voda dominira ovim znakom, Škorpion je poznat po svojoj strastvenosti i intenzitetu. Stoga nije ni čudno da se pod ovim misterioznim znakom rađaju dječaci, spremni za prave avanture.

Jarac

Jarac je poznat kao strpljivi graditelj, uvijek fokusiran na svoje ciljeve. Prema vjerovanjima, pod ovim zemljanim znakom na svijet dolaze dječaci s jakom voljom i izraženim liderstvom.

Vodenjak

On je poznat po svojoj neovisnosti i originalnosti. Pod ovim znakom se rađaju dječaci koji će uvijek ići svojim putem i koji će mijenjati svijet oko sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.