Venera u Strijelcu vraća nam optimizam, a ovim znakovima donosi veliku sreću

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VENERA, planet ljubavi i uživanja, boravit će u Strijelcu od 16. studenog do 9. prosinca 2022. Kada se planet senzualnosti nađe u znaku koji je slobodouman, neopterećen pravilima i iznad svega voli uživati u životu i svim ovozemaljskim zadovoljstvima, oslobodit će se svih inhibicija.

Ovo je razdoblje u kojem ćemo se prestati ograničavati pravilima i početi donositi odluke u skladu s našim željama. Više ćemo ugađati sebi i svojim potrebama, a manje se opterećivati društvenim konvencijama i tuđim mišljenjem. Sjajno je vrijeme za nove početke.

Većina će postati druželjubiva, češće će izlaziti i biti željni novih avantura, a slučajni susreti i poznanstva mogli bi se razviti u nove veze. Pozitivan učinak ovog tranzita pomoći će nam da budemo velikodušniji prema drugima i nikoga ne osuđujemo.

S negativne strane, traganje za užitkom može nam postati prioritet, zbog kojeg ćemo donositi nesmotrene odluke. Naglašena je i povećana rastrošnost, kao i neumjerenost u jelu i piću. Ipak, ova Venera većini će donijeti lijepe stvari, a posebno će biti sretna za ove znakove:

Ovan

Kod Ovnova se budi optimizam i želja za novim iskustvima. Mnogi će otići na putovanje koje odavno priželjkuju ili će češće ići na kraće izlete, što će im donijeti mnogo uzbuđenja i lijepih uspomena. Samci bi mogli započeti vezu na daljinu sa šarmantnim strancem.

Lav

Vezani će pronaći način da probude ugašene strasti, dok će samci više od svega uživati u zabavi i flertu. Započinjanje ozbiljne veze neće im biti na kraju pameti, no slučajan susret toliko će ih opčiniti da će brzo promijeniti mišljenje i prepustiti se osjećajima.

Vaga

Vage će uživati u ispunjenom i dinamičnom društvenom životu. Toliko će se dobro zabavljati s prijateljima da im pronalazak partnera neće biti prioritet, no iz odnosa koji započne kao prijateljstvo mogla bi se razviti ljubavna iskra.

Strijelac

Budući da će boraviti u njihovom znaku, Venera im donosi obilje zadovoljstva i novih ljubavnih prilika. Samci bi se mogli zaljubiti do ušiju i započeti vezu s nekim tko ih neodoljivo privlači, dok će parovi postati nerazdvojni. Ovo je sjajno vrijeme za odlazak na romantično putovanje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.