10 milijuna pregleda: Ovaj pas je pravi kralj drame, pogledajte zašto

Screenshot: TikTok

VLASNICA chihuahue Jaqweenieja je na svojim društvenim mrežama podijelila snimku jednog incidenta, u kojem si je njen ljubimac ozlijedio šapu. Snimka je postala viralna - na Instagramu je pregledana više od 10 milijuna puta, a na TikToku preko 3 milijuna puta. 

Vlasnica je Jaqweenieja odvela u park za pse, ali kratki izlet se uskoro pretvorio u jedno od "najtraumatičnijih" iskustava za psa i njegovu obitelj. Jaqweenie si je ozlijedio šapu i toliko ga je boljela da mu se cijela noga počela tresti. Njegovi vlasnici su mislili da je nešto slomio pa su odmah krenuli u potragu za najbližom veterinarskom ambulantom.

Nakon detaljnih pregrada, veterinari su napokon otkrili što nije u redu - na Jaqweeniejevoj šapici je bila minijaturna posjekotina, koja je bila toliko mala da nije ni krvarila. "Bog šalje najteže bitke najjačim vojnicima", napisala je Jaqweeniejeva vlasnica u objavi.

@sharkybobarky Spoiler! He's ok! #furbaby #dog #dogsofttiktok #foryoupage #ThatCloseMessenger ♬ Angel (feat. Emmylou Harris) [Live] - Sarah McLachlan

Dramatični Jaqweenie je osvojio srca korisnika društvenih mreža. "Kako je hrabar, mogao je izgubiti cijelu šapu zbog te posjekotine", "Najbolje mi je ovo kako šepa do kuhinje", "Kako je samo razmažen, obožavam ga", "Presladak je", samo su neki od komentara na video. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.