12 milijuna pregleda: Retriverica u igri pokazala zube drugom psu

BRAĆ i sestre često se svađaju i poneki konflikt jednostavno mora izbiti, koliko god se roditelji trudili objasniti djeci da svađa nije lijepa. Sličnim se problemima ponekad susreću i vlasnici koji imaju više od jednog psa u kući. Korisnica TikToka podijelila je video svojih svih zlatnih retrivera koji izgledaju kao da se prepiru. Misleći da je vlasnica ne gleda, a kamoli snima, zlatna retriverica je drugom psu pokazala zube kao da će zarežati.

No, onog trenutka kada je primijetila da vlasnica vidi što se događa, sakrila je zube i pogledala ju s najumilnijim pogledom koji je mogla postići. Vlasnica je ostala iznenađena ovim potezom kujice. Zaključila je da se retriverica cijelo vrijeme pravi boljom nego što jest te je u opisu videa napisala: "Zar se sve ovo vrijeme pretvara?"

@leelee_and_ella She’s been pretending this whole time?!?! #goldenretriever #dog #fyp #lilly #ella #goldenlife #viral ♬ original sound - Funny Sound Effects

Video je prikupio preko 12 milijuna pregleda, a pratitelji se nisu mogli suzdržati od komentara. "Uhvaćena", "Ja i sestra pred mamom" i "Ovo toliko podsjeća na tipičan odnos braće i sestara", neki su od komentara. Jedna je osoba dodala da smatra kako retriverica drugom psu poručuje da je sretan što je vlasnica ovdje.

Naravno, video je zapravo prilično šaljiv jer se psi zapravo svađaju, nego se radi o tipičnoj igri, a zlatna retriverica zapravo ne planira napasti drugog psa. Inače, psi u igri komuniciraju i zubima te ih nerijetko pokazuju drugim psima, ali ne kako bi im prijetili, već kako bi pokazali koliko su uzbuđeni.

Pokazivanje zuba u igri sasvim je prirodno te je to je osobina naslijeđena od njihovih predaka. U divljini, vukovi pokazuju zube kako bi uspostavili dominaciju. Iako pripitomljeni psi neće pokazati zube zbog dominacije ili samopotvrđivanja, ta je ideja još uvijek prisutna u njihovim genima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.